Qui Som

Som un centre amb més de 35 anys d’experiència en el món del sector òptic. El seu director òptic, en Lluís Figueras, és el nét del primer òptic que va tenir la població de Palamós. Al 1993 , la Montse, la seva dona es va incorporar a l’òptica per les tasques d’atenció al client i compres. I va ser a l’Octubre del 2008 quan va decidir finalitzar els seus estudis d’òptic optometrista a la UEM, i des del Juliol del 2010 disposem de 2 optometristes titulats. Al 2013 ens vàrem incorporar a “Federópticos”, grup d’ Òptics-Optometristes amb una gran experiència i prestigi professional.

Des de novembre de 2019 som Varilux Ambassador y Varilux Experts Ambassador des de Noviembre 2023, una distinció que atorga l’empresa Essilor, propietària de la marca Varilux a les òptiques que ofereixen un alt nivell de professionalitat i productes exclusius.

El nostre gabinet disposa de tots els equipaments i mitjans tècnics per oferir el millor servei en Prevenció i Salut Visual, tals com Retinògraf, Topògraf, Tonòmetre d’aire, Unitat de Refracció, Oftalmoscopi, Retinoscopi, Làmpada d’ Escletxa i Queratòmetre.

 

Opinions dels nostres clients

4,2 -
(12 opiniones)


Ver más opiniones

Abrir chat
Bienvenido a Federópticos Imatge ¿En qué podemos ayudarte?