Gaudeix de la llum

PROTEGEIX EL TEUS ULLS I GUADEIX DE LA LLUM

Queda’t amb el millor de la llum

Cada dia, els nostres ulls estan exposats a dues fonts de llum: els rajos solars i la llum dels dispositius digitals, cada vegada més presents a la nostra vida. A Federòptics volem que gaudeixis de la llum eliminant els components que poden resultar perjudicials per a la teva salut visual: els rajos UV i l’excés de llum blava-violada que emeten les pantalles.

PROTECCIÓ DAVANT ELS RAJOS UV

Sabem que l’exposició prolongada als rajos ultraviolats pot danyar la pell, però també suposa riscos per a la nostra salut visual si no prenem les precaucions adequades. Si et protegeixes la pell del sol, per què no et protegeixes també els ulls?

Federòptics ofereix un filtre que bloqueja els rajos UV a les teves lents oftàlmiques. Per gaudir de la llum solar sense témer els efectes perjudicials. Per veure i gaudir de tot el que t’envolta amb tota confiança. I no només en lents solars, sinó en tota la gamma de lents transparents i en qualsevol graduació.

PROTECCIÓ DAVANT LA LLUM BLAVA

La llum blava-violada és un dels components naturals de la llum, però és molt més present a les pantalles d’ordinadors i dispositius electrònics com telèfons mòbils o tablets.

Per protegir els nostres ulls, hi ha una nova generació de filtres per a lents graduades que redueixen entre un 15 i 20 % la intensitat dels rajos blau-violats. També hi ha lents de contacte especials que incorporen un filtre de bloqueig selectiu de la llum blava.

Visita nuestro centro y te informaremos de la mejor solución para ti.

 

Altres promocions disponibles

Opinions dels nostres clients

4,2 -
(12 opiniones)


Ver más opiniones

Abrir chat
Bienvenido a Federópticos Imatge ¿En qué podemos ayudarte?